marți, 30 decembrie 2008

fumat la 2 dupamiaza...cu tastatura nemtzeasca

ce-am avut si ce am....
se intampla intr-o sambata noaptea...fitze , gretzuri...si alte balarii, influente externe intrate subit in ego din cauza undelor chematoare, si tematoare in acelasi timp...apartinand unei...unui...pushti de calibru 9. totul se termina cutremator de rapid, simplu si fara complicatii..niste picaturi din norul in sange, niste nepasare de partea adversa...e oki totul dupa cateva ore a dus la somn alcoolizat, dansat, sarutat....in final sforait subtil..
ma uit la tine prin scari si-mi dau seama ca nu imi dau seama de nimic concret totu-i pe vine..pe duca e de mult..

revenind ca intr-o poveste din graiul lu ali, m-am trezit mai liber si mai constrans ca niciodata...asta a fost bine...si nu stiu cat mai e din BINE ca e pe duca spiritualul subsemnatului...cat de complicat l-am vrut se simplifica pe zi ce trece si acum nu mai inteleg sensul cuvantului..a devenit un roman in germana...un banc in japoneza dar radem in continuare...ne distram si fumam....pauza...

....

cerem..rulam..fumam...
m-am trezit stand, ca trebuie sa pornesc din loc...destinatia...capitalism rural, cocalaresc de bucuresti...
prima noapte..dezmat total de cand mam pus in pat la ora 12 si mam culcat..
dimineata planuri, reveniri spectaculoase in ochii mei miopi a diverselor prezente femininogay...hahahaha...orice ar parea nu sunt gay si ma bucur de asta...sunt straight...pe partea cealalta nah..
ne linistim si enumeram..ventileaza-ncoace...zboara de-acolo si acum plecand..autobuz...multe statii.distante enorme intr-un singur loc..acelasi din filmul anterior.
ne intalnim, aberam, ne contrazicem numai in gand...ne dam seama ca nu avem mari sanse ci una de durata...de durata,...se vor complicatii, dar pastram simplitatea mascandu-ne dupa tutunul din tigara verde...plan indeplinit...concluziii...oki...constiinta...pula....acelasi scop penibil pt unii vital pt altii..dorit de mine...mi-era dor...si de ce am dat?.. secret de stat.

nu zic nah..
hahahaha

fara...cu...nu vom sti niciodata!
urmare..party cu multi prieteni...imaginari, acasa, 2 beri, somn.
a doua zi..cadouri..si pt mine, nu ma asteptam a iesit oki, dar de ce? pt ca se poate, pt ca s-ar putea mai mult si nu vorbesc numai despre ce vreau ci si despre ce vrei...ce ti-ai dorit , gandul pe care l-ai avut si incepi sa te departezi pt ca tie frica de nou..

si iar sunt pe drum..unul nou de data asta, unul pe care mi l-am dorit si cand dormeam cu mine..
si da..filme..si da..cele mai faine ever si permanent scopul care ma alearga dintr-un loc in altul, prin cele mai ciudate locuri, indepartate dar aproape cand iti propui.

the best 'cause it's ment to be that way...

...si nu mai stiu, caci nu vreau sa-mi zic..caci nu-mi amintesc mie detaliile inca nu leam inteles...daca ar fi mai aproape ar fi mai mult, mult mai mult...si nu mai inteleg despre ce vorbesc, vroiam sa ma opresc acum ceva randuri si nu reusesc sa inchei, de ce? pt ca asa sunt eu nah...

rulam...nu batem prea mult...pt prima data?...mda...e oki...ajunge?...mda...e oki...
nu, e oki chiar si inainte sa se termine, e mai oki ca nu s-a terminat ca ar fi durat si mai mult, nu mai rezistam atat...noroc ca nu am tras pana la capat si am stins-o cand trebuia...si mam culcat in toate directiile... nord sud est vest fara busola...enumeratie spontana, nu inteleg...ma intelegi?

verbul..te vreau
subiectul..unknown

nu am totul din ce-mi lipsea...dar nu mai am nimic din ce aveam...partea ciudata e ca habar n-am ce!

Un comentariu: